SJ - Svindyra J-vlar...


Via Aftonbladet läste jag idag om SJ:s biljettpriser.
Finns verkligen de billiga biljetterna de gör reklam för?!
 Jag har då aldrig hittat dem... Jag har till och med mailat
Sverker ang. detta!

Nu ska SJ granskas av Konsumentverket. Äntligen!

http://www.e24.se/resor/nu-utreds-sjs-biljettpriser_1960289.e24


Kommentarer
Postat av: malin-heléna

Jag måste gå till SJ´s försvar nu! (Tro det eller ej) Men jag har en 95 kr biljett hängandes på kylskåpet. :)

Så de finns, jag lovar. Men det finns inte många va dem dock. Vet inte om du vet det, men de gånger man kan få tag på dem är EXAKT 90 dagar innan avresa.Men jag tycker det låter bra ändå att de ska granskas lite. För de är verkligen snooooooooor dyra. Vilka belägg har de ens att ha sådana priser? Tåg ska ju vara det billigaste sättet som finns att ta sig fram. BULL!Sv: Tack så mycket. Jag tycker verkligen om mina tatueringar. :)Vad tråkigt att ditt gym har stängt över påsk. Mitt är öppet och det är jag glad över. Så jag kan träna på som vanligt jag. :)

Men man kan träna hemma med. Kör en powerwalk på 40-50 min och sedan klassiska armhävningar med mera hemma. :) Det är mycket bättre än ingenting. :)Ååh, vad det anna anka igår? :O Det missade jag, jag får spana in det på tv3Play. hihi. :)

Kram

2010-04-01 | 08:26:50
URL: http://malin-helena.bloggplatsen.se
Postat av: lohas

Jag håller med dig! Äntligen ska någon ta reda på vad de egentligen håller på med? Sjs brutala monopol har hållit på allt för länge! Glad Påsk!

2010-04-02 | 10:38:41
URL: http://lohas.blogg.se/
Postat av: lohas

sv: Vad kul att du brinner för samma saker! Jag tycker att allt för många bloggare försöker beskriva sin liv som väldigt glamourösa och fulla med skönhet, shopping etc. Jag vet knappt någon blogg där vanliga människor skriver som väsentliga saker!

Jag missade tyvärr programmet! Har inte TV4, ska kolla upp det på deras hemsida!

Klart vi alla kan göra något. Jag är med i min lokala FN-förening. Dom brukar anordna informationsdagar och föreläsningar som ibland riktar in sig på ungdomars brottslighet. Tyvärr så bor jag utomlands och kan inte engagera mig. Jag har en idé till ett projekt som ska rikta in sig på sexuella brott. Tänkte först skriva ett PM, men när jag flyttar till Sverige igen tänkte jag dra igång det. Jag kommer skriva om det i framtiden i bloggen och jag kommer behöva massvis med hjälp!

Jag tror att om vi vill så kan vi!

Glad Påsk!

2010-04-02 | 11:17:35
URL: http://lohas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: