Filmtips!


Igår var jag på bio och såg en RIKTIGT bra, svensk film!
Nämligen "I rymden finns inga känslor", bl.a med Bill Skarsgård och Cecilia Fors.

Filmen är riktigt rolig och man faller verkligen för alla karaktärer,
särskilt huvudpersonen Simon som har Asperger.


Kommentarer
Postat av: malin-helena

Syster berättade om denna filmen idag, jag vill verkligen se den. Vi har ju planerat ett biobesök på fredag så det får kanske bli denna då. :)Mjo, helgerna är inte så roliga. Men som du säger, det finns ju både för och nackdelar med alla jobb.

Man får bara gilla läget. ;PJag ska på zumba på söndag faktiskt! :D Var länge sedan nu, så det ska bli riktigt roligt.Kramar.

2010-09-27 | 21:12:26
URL: http://malin-helena.bloggplatsen.se/
Postat av: malin-helena

Nu har jag sett filmen! Jag håller med, den var verkligen jätte bra. En av de bästa svenska filmerna jag sett måste jag säga. :) Riktigt roligt och fin film.hum.. blir det ingen zumba dans för dig? Vad tråkigt... Hoppas de fixar till det så du får gå. För det är riktigt roligt. Jag skulle ha gått igår. Men så var jag liiiiite för bakis så jag fick stanna hemma. HAHA!! Jag är inte riktigt bra idag ens.

Men på söndag ska jag gå. Då kommer jag inte vara bakis för jag jobbar hela helgen. :PHur var kursen i lördags då? Vad var det för kurs?

Kramar.

2010-10-04 | 13:41:23
URL: http://malin-helena.bloggplatsen.se/
Postat av: malin-helena

Kika in i min blogg. Du har fått en liten överraskning. :)Kram

2010-10-07 | 10:45:18
URL: http://malin-helena.bloggplatsen.se/
Postat av: Sara

Hej vännen!

Jo, de är faktiskt lite roligt att ha kommit igång med bloggen igen ;) Men de kommer inte att bli nån super uppdatering varje dag. Utan jag kommer att skriva när lusten faller in.Lilla Skorpan ja... Fan va jobbigt de va!!! Usch! De är riktigt tomt här hemma nu.Du, jag tycker att vi måste ses innan måndag :) Jag tog timbank så jag är ledig hela måndan :) Jag är ledig torsdag(tror jag), fredag, lördag, söndag å måndag såklart. Pick a day sweetie! Du ska få pengar för biljetten oxå. How much?Vi hörs bönan! KRAMAR!!!

2010-10-10 | 10:38:34
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: El Saros

Hahahaha! El Nettos!! :) Va bara tvungen att härmas lite ;)Du har ju faktiskt berättat att du ska till Skåne den kommande helgen. Bara jag som är lite tankspridd/glömsk/allvarligt dement (inte än. men lär väl bli :p)

Jag får väl hålla mig till tåls tills på måndag då ;) Jag ser verkligen fram emot de iaf :)Någon mera katt blir de då inte! Inte om jag får bestämma. Å jävlar om han köper en eller om vi skulle råka få en... Då hoppas jag att ni har gästrummet ledigt :pHa de gött gumman så hörs och ses vi på måndag!! :)

MASSA KRAMAR!!

2010-10-13 | 11:27:46
URL: http://boddanslilla.blogg.se/
Postat av: Sara

Du har blivit utmanad! :p

2010-10-18 | 14:23:19
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: